Hallo? Bent u daar nog?

Zaterdag was de drukste dag van de week. Grote massa’s mensen probeerden op het laatste moment voor de Kerstdagen hun consumistische driften te bevredigen. Het begon te regenen, dus ontvouwde men de van thuis meegebrachte of in allerijl gekochte paraplu’s, zonder daarbij te letten op argeloze voorbijgangers. Terwijl ze nog maar net wist te voorkomen dat haar linkeroogbol op bloederige wijze door een metalen punt werd doorboord, dook het meisje vlug de volgende winkel in. Ze vloekte binnensmonds. Waarom moet iedereen met kerst altijd op het laatste moment inkopen doen in de smalste straten met de smalste winkels van de stad? En waarom met kerst? In Nederland hebben we Sinterklaas toch al voor de jaarlijkse cadeaugeverij?

Lees verder op Tekstroulette.nl

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/3/hompus.eu/httpd.www/laura/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *