Post in tijden van bezuiniging

“Goeiemorgen, alsjeblieft!” “Goeiemorgen, werkse!” “Goeiemorgen, astu, hoe is het met uw vrouw?” “Hoihoi, alsjeblieft, hoe gaat het hier?” “Goeiemorgen, de post!” Het zijn zomaar wat zinnetjes die ik keer op keer herhaal wanneer ik aan het werk ben als postbezorger in het centrum van Utrecht. Bij elke zaak waar ik binnenloop, word ik verwelkomd met een lach. “Ha, daar ben je weer!” “Heb je nog leuke liefdesbrieven voor me meegenomen?” Zelfs als ik alleen maar blauwe enveloppen meebreng, wordt de post met een lach in ontvangst genomen.

Lees verder op Tekstroulette.nl!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/3/hompus.eu/httpd.www/laura/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *