Hoger, harder, verder!

Het was me het weekje wel, hè mensen! Maandagochtend werd het hele land opgeschrikt door de schokkende maar dappere overlijdensadvertentie die de ouders van Tim Ribberink in hun lokale krant lieten plaatsen. De discussie over pesten en zelfmoord barstte in alle hevigheid los, en een dag later werd er door een niet nader te noemen onverlaat extra zout in de toch al stinkende wonden gegooid door over de tragische zelfmoord een bijzondere misplaattse column te schrijven. Het heeft de gemoederen wel bezig gehouden zeg!

Lees verder op Tekstroulette.nl

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/3/hompus.eu/httpd.www/laura/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *